Nemám nic, co bych k tomu mohl….….Malda! Ve vedlejších rolích: Moja Reč, DTonate, P.L.
Malda..get mad guy ))))))))))))))))))))))))
wooo,tak teda jak se koukám tak se na ten pátek začínám těšit čím dál tím víc….hehe ještě si budu muset sehnat řidiče na cestu z5 heheh
v planu je jak cesta tam, tak cesta zpatky. Pokud to skutecne pujde realizovat (a to pokud mozno pocatkem pristiho roku), okamzite budem informovat
a prichystejme sacky
Bus je dobrej napad…Nevim jak cesta domu…Ale cesta tam urcite.Kdyz sem jako malej jezdil na tabor tak me urcite bavil vic autobus nez vlak:)) Pripravuju kytaru vemte zpevniky..Naladime bratry Nedvedy a smer Prerov;D
Ej, to byl fakt super mejdan,škoda že pro mě skončil v nemocnici:D Přerov vede!těším se až se mi noha uzdraví a budu moct jet zase do Přerova na mejdan:) Autobus bude pro někoho dobra věc,ja radši vlaky, nikdy nevim jak dlouho na mejdanu zůstanu,ale většinou to je hodně dlouho do rána..takže mi vlaky ráno vyhovujou..ale kdyby ten bus jel v přijatelném času tak proč ne:)
ten spoj by byl luxusni,vlaky sou blbe nacasovany
dck:heeeej, s tim autobusem to neznii vuubec spatne, pro nas z Prostejova je urcite lehci skocit v Ol do busu a byt vyhozen zas tam nez se motat po uuplne cizim meste…Prosiiim!!!A Ten Tuco co??
hrnc: zcela zbytecne, nevidim duvod hazet perly svinim. Nicmene tem par partychtivim mozna brzo vyhovime, co byste rekli na autobus z olomouce primo na skalku a pak zase po mejdanu zpet? Takovej navrh padl a nemusi byt nerealizovatelnej
fajn akce,faj klub,byla jsem na skalce poprve a urcite ne naposled.jen skoda ze to nemame primo v olmu
jeste jedno takovy mejdlo a muze se klub prejmenovat na LaSkandal :)
otazkou je, jestli nekomu takovejhle zoufalej stav nekomu vubec vadi.. ja mam dojem ze jsou vsichni spokojeny s tim, ze tu de facto vubec nic neni. Ty vole, to bych chcip, zlatej prerov.
No Deckle souhlasim s tebou, az se prizdisraci zacnou na party bavit a ne ukazovat, tak se to snad zmeni. A to neni jen v hiphopove scene, ale komplet vsude v to mnasem meste :-) Ty vole staci vyject za humna a atmosfera na party a vsechno nekde jinde…. Snad to se to nekdy zmeni. Btw : mistni prizdisraci jen remcaj, ze se tu nic nedeje a samy nikdy nevyjedou z olmu a dal si budou zit ve sve smesne poze. uff sem se trocha nasral xD
tohle v olomouci nikdy nikdo nezazije
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Kontroluj to již brzy: StyleHunter.cz — móda, fashion, design, styl.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn