Po bezmála půlroční pauze se v Olomouci konečně něco dělo. No, dělo…až na pár světlých vyjímek, podle mého, žádná sláva. I tak nemůžu upřít všem vystupujícím snahu přivést olomoucké zdechliny k životu. Adyose jsem nestihl, čili nemůžu soudit, snad příště. Ostravské legendy Yeden & 1 mě ani po těch letech příliš nepřesvědčili o svých kvalitách, naopak havířovský synek Khomator opět ukázal, že jeho místo je vysoko a den co den, krok za krokem, jde po něm. Kontrafakt, i přes neomluvitelnou záměnu Ostravy za Olomouc, kropí publikum živou vodou co to jde. „Zme uplně na piču a posíláme bozk na rozlučku!“ Show končí, dav žije a je spokojen.
Ale co to nevidím?! OK, zpět do reality, jsme přece v Olomouci, takže prázdnej parket půl hodiny po koncertě hlavní hvězdy mě nemůže rozhodit. Tady už nepomůže ani voda svěcená. Beru drožku. Alou domů.
presne jak rikas)
to stone. priste nahazuj fotky aspon mesic..to pak o to lidi zajem maj:-D
:-D
co si cekal, pava?
a je tu mrtvo..
to jigga:Kde sou KF sem i ja:-D mimochodem kdo si?:))
mr.joke – nepovidej zes tam taky byl :D. Vypadek elektriny tam byl jen predbeznej hrebik do rakvicky…
No tak jim to přiště mužem navrhnout.. třeba se to ujme))
kdyby to rvali bez majku mozna by to bylo slyset lip:))
slušná kinderparty…to je fakt průser.Ostatně všechny olomoucký párty jsou jeden velkej průser.
tak aspon tady fungovaly oba majky:))
Muze mi jen nekdo vysvetlit zvuk? moc sem z toho nechapal..horsi to snad jen bylo v zabrehu na festivale kde vystupovali KF ve stanu slepenym izolepou….
aj dont andrstend ani slovo
ty fotky ohledne zenskych v olomouci samozrejme lzou, stone je taky jenom clovek ne ))
Omlouvam se..pisu jak pica
je to nejvíc v piči v olomouci…zlatá Laskalka v Prerove….tam si aspon poradne vychutnam v KF ted v sobotu…
jo holky sou ok…ale moc fotek neni tech slecen neni..nemusim rikat proc:)) jinak souhlas s astoooonem
mmm pekne fota..)))
tak si moh odstoupit, nééé? :-D né,me jen jde o to ze je to trochu prehnany, ja myslim ze holky tady jsou ok. (!nejsem muz,a nejsem bi)
stone je chtel urcite vyfotit..ale nema tak velkej objektiv:))
kde sou ty holky do jejichz kalhot se vleze 10pánů? :P
Cool fotky, coz se o mejdanu, kde jsem nevydrzel dyl jak dve hodiny, rozhodne rict neda. Nicmene – BILA MIKINA S MARTANEM MARVEM JE NEJVETSI STYL!!
jinak sam za sebe dekuju cvandovi a jeho bande ze se odvazili do olomouce dovezt kulturu. na mimo olomoucaky opravdu velky sousto. :) diky!
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Kontroluj to již brzy: StyleHunter.cz — móda, fashion, design, styl.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn