Zítra, tedy v pátek, přesně v 21:00 začíná pátý ročník největšího olomouckého mejdanu, Christmassive. Celý měsíc jste měli možnost soutěžit o lístky, cédéčka a jiné věcičky. Poslední tři výhry (1× vstup + voucher Arktic Club Bar v hodnotě 100, 200 nebo 300 Kč) si odnesou tito:
Dominik Vavrous – 1× vstup na Christmassive No.5 + voucher v hodnotě 300 Kč
David Martinek – 1× vstup na Christmassive No.5 + voucher v hodnotě 200 Kč
Martin Rychlý – 1× vstup na Christmassive No.5 + voucher v hodnotě 100 Kč
No a jak bude páteční noc probíhat, na to se podívejte na následujících řádcích.
21:00 – otevření klubu
21:00 – 22:15 – DJ´s
22:15 – 22:30 – Flatland exhibice by Mira
Zeidlr & guests
22:30 – 23:15 – BPM a.k.a. Básníci Před
Mikrofónem
23:15 – 23:30 – Graffiti exhibice by 400ml
Style Store
23:30 – 00:30 – IdeaFatte
00:30 – 02:00 – Pio Squad
02:00 – 05:00 – DJ´s
05:00 – uzavření klubu
Věřím, že se všichni budete výborně bavit, těšit se můžete na skvělej zvuk, vymazlenou světelnou show a kulisy, dva plný bary, který čekají na to, že je vypijete do poslední kapky, chybět nebude fotbáleka, LRG a Mecca dárky od Titty Twisteru a samozřejmě spousta kvalitního rapu.
Pět let jsme tu s vámi. Pět let to děláme jenom pro vás. Enjoy!
kids hiphopeři
Hiphop je zkurvenej a zkurvili ho predevsim hiphoperi, nikdo jinej.
hlavně teda jsem tady ještě zůstal… a furt mám trochu optimismu…... myslím si že fame kurvý hip-hop nic proti ale když na borečka skáče každá piča nemůžu se na to dívat….. jinak co se týče olomouce :/ jak furt říkám stačilo mi KF jinak kdysi jsem stál s názorem proti tobě….… páč si odsuzoval ty mě ale k tomu bych se nerad vracel
neřikám že ne…
jej: v tom pripade se mnou souhlasis uz par let))
stojí to tu za kokot…... hlavně že maj fšeci plnou hubu keců…. jsou tady jen….. dck má pravdu .. to je asi taky poprvé co s ním souhlasím
protoze olomouc je zmrd
a furt me to bavi)
naplánovaný skvěle, zvuk jedna báseň, line-up dobrej, tak kde byli lidi??? nevím,proč na KF je i za 150 vždycky plno a na normální akci je to problém. nechápu olomouc
Noo v olmu je kazde udelanej do dramu takze neveci shiit…Inak BPM docela pohoda..Ae je to spis na take domaci poslech..
Olomoucti hiphoperi – FAKE LOSERS aka chcipl pes.
Uprimne by me zajimala navstevnost treba takovyho mejdanu – viz link. http://img137.imageshack.us/…g0035pg6.jpg
Hlavne ta cubka z reklamy na Adidas me fakt bavi.
jako třeba aj na KF….. odešli z podia… odešla půlka lidí z lopy :/ na parketě cca 6 včetně mě hodně blbý
si děláš prdel né, vole ?:D
Proc si nepolozite otazku: Ma cenu delat tyhle akce? Ma to fakt smysl ? Preorientujte se na neco lepsiho.
jeste ze do olomouce jezdim uz vazne jenom prespat)
No celkem čekali, každej rok býval xmassive úspěšnej… No to že jsou drumový akce plný je jasný…Ono být na bílým na hiphopu není ono….
jn…ale dmumovi akce byvaj plny:D
sakra sice jsem tam chyběl…... ale jako čekali jste jinou věc??? tak to v olmiku chodí…. je to v….
k anketě… nechápu, proč na olomoucity chodi lidi co nemaji radi rap?:-))
Aston:??
sem ozralej buran a smrdim na kazdym mejdanu..kazdej vi..fer kalba..kdyz mejdan co ma fame nevyvari,tak je asi fakt neco spatne..jebact rep..
mrdam olomouc a vsechny burany tady, fuj
fox : tys tam byl, to nam stacilo ;)
Těžce pochybuje, že bude ještě někdy nějakej Christmassive. Kdo by to dělal, tak aby prodělal, dkyž přijde 170 lidí… Ono je holt důležitější koupit gear… A pak dat 150 za vstup na super udělanej mejdan je moc holt no… Každopádně tam byl super zvuk, super světla… Damn this city…
2 „nedostatky“… šatny a lidi… ale stejně přijdu přiště zas..
Paradne naplanovana akce, leč díky olomouckému smradu, kdy bylo poloprázdný klub… HANBA!!! Desítky sedících „rovných“ kšiltů… Co to má bejt??? SAKERI!!!!!
ke vcerejsi akci…..hanba vam, zkurveni olomoucti radoby fanousci rapu, uz nikdy pro vas v olomouci zadnou akci, nezaslouzite si nic
jj je to cely zkorumpovaný)))
hraju pořád,ale nevyhrála ani jednou…:-(
uvidime se tam do pece ]]] konecne zas olmik papiqy ]
zname firmy aka 3 z peti zucastnenych, so what? nehrajes, nevyhrajes!
no jo ,známe firmy..:D
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Kontroluj to již brzy: StyleHunter.cz — móda, fashion, design, styl.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn