Pár fotek z pátého ročníku Christmassive. Skvělý koncerty, skvělej zvuk. V té hrstce lidí vidím opět „pouze“ skalní, opravdoví fanoušci nikde (nejspíš byli zaneprázdněni výběrem originálních CD´s ve svým lokálním krámu). Toto je realita, kokot! Olomouc, what´s up, bitches?!
http://myspace.com/dtonate show some love, buy my cd
dck:hehe))nejde o odpadkovy kose..)) jsou tu lidi kteri jsou znami i dal nez v prerove,a to neni diky kosum)))dost uz,nejak se to zase zvrhava))
panenka: no to sice ne, ale kdybych se obcas na ulici nerozhlidnul po zdech a odpadkovejch kosich, tak o nich nevim ani „ň“. A to jsem nepochybne jeden z mala, kterej si tu praci s vytocenim hlavy smerem vzhuru da.
panenka:Aha.. Tak proc o nich mluvis?:-)
fox:zase tak daleko abych jim tady daval props nejsou..))
Panenka:Kdo? A co?
dck:vsak pisu furt ti stejni lidi,ale nemuzes si myslet ze ses jedinej kdo tady neco dela..jeste vim aspon o trech lidech..)
panenka: ja zacnul nejprve od sebe a u sebe jsem taky skoncil, no tak jak teda)
povel žije zmrdi….
ze vas porad bavi nadavat na situaci v Ol.at kazdej zacne napred od sebe..co kdo zvas udelal aby se to zlepsilo??at uz se jedna o hudbu,tanec nebo graffiti jsou to porad jedni a ti sami lidi..nemam pravdu??myslim ze jo..
Přesně tak….
olomouc uz davno nezijem hip hopem ale bandou vypalenejch kokotu…..moc smazos party dnb shit…
Bishop Lamont – Shittin on fools
…neskáče z baru… su kok))))
retim:Nevím jestli zrovna Hyperperverzní zážitky z kremční pece je něco co bych chtěl mít doma…)))) Ale proti gustu… S domesem to bývá často super, když neskáče s baru a neničí si kotník…)))
No akce to byla super,ale to jenom pro to,ze se mi podařilo odchytnout havířovského klučinu Domesa,jinak bych tam kromě půlhodinových odběhů na výborná vystoupení interpretů zdechl nudou,ale zase je fakt,že na žalostně málo akčních lidí v naší Olomouci už jsem si mohl dávno zvyknout..Abych se zapojil do debaty,tak já mám doma 2 originální cdčka Řezníka a ACY-EP-jsem totiž gurmán
Fox: Pochopil jsem ;-)
stejne se to tady nevyresi..tak aspon
VF:Tohle bylo mezi znamyma vis?;)
Doufám že sem všeci daj adresu a budem furt u stejnyho problému…
A co kurva stiborova 7, přízemí hajzle?
cítím se dotčena)
dck: pravda pravda, raperi vsude, ale kdyz je mejdlo, vsichni sedej doma. btw jeste jsi zapomnel na Wolkerovu 18, druhy patro, byt vpravo )))
Hele doufám že jsi tím nemyslel mne..))) Musis pocitat i moje CD…)))
V olomouci je dle meho odhadu 15 originalnich CDs. Vsechno jsou to proma na moji policce. To ze tady kazdej druhej vypada jak kokot jeste neznamena, ze tady nekdo posloucha hiphop ,) Cest vyjimkam.
Musím souhlasit s tady ziki.breakem, když jdu po ulici tak je tady samej američan takže nechápu ty lidi jestli jedou v panku tak to oblečení mi k nim nesedí. Samozřejmě že podle oblečení nikoho nesoudím ale škoda… Ohledně té šatny když sem došel byla plná ale když přišlo o 15 lidí víc byla volná… :D
jo a co se děje na te ulici???:D
neznám nevím ale když jdu po olmiku tak každej druhej má kšiltovku bokem….tak co lidem vadí na takové fajn akci? že by vysokej vstup?no nevím nechápu!druhej den v Zábřeze na akci bylo 600 lidi ikdyž se akce skrz pár problému na 100% nrvydařila lidi tam pořád choděj
ziki: si delas prdel ne?) Hiphop v olomouci zije jen na Polivkove 7, treti patro, prostredni byt.
jak je to možný že ve městě jako olomouc kde to hip hopem žije se na tak velké akci ukázala jen hrstka lidí to je na pováženou!!!
Bob: mel jsem namysli hlavne domaci, oni vi, o kom je rec.
Ale záleží kolik jsi nabízel..)
řikal jsem že připlatíme a on už kyval na gorily :D tak jsem radši šel v bundě :D
Daj se podplatit… Aleží kolik jsi nabízel?:D
hrstka?…to jo…ale proč byla šatna plná a já jsem tam musel byt jako bukva v bundě to nepochopím…ale zas jsem zjistil že šatnáři nejdou podplatit :D…jinak dobrý a hlavně bagety za 10Kč!!! tak dobře jsem se ještě nikdy nenajedl :D
ty jsi skalni:)
for Stone: Opracdoví fanoušci nikde??? Já přijel z Rožnova p.R. (hodina a půl vlakem – hlavně zpáteční cesta žádná prdel…)
wake up Olomouc…
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Kontroluj to již brzy: StyleHunter.cz — móda, fashion, design, styl.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn