Není žádná novinka, že nás správa tohodle webu společně s viditelným nezájmem místních o cokoliv společného s hiphopem totálně unavila, takže jsme si nalili čistého a k 12. březnu končíme. Toť vše, co jsem vám -asi pěti lidem- chtěl říct. R.I.P.'s do diskuze.

kdyz nic v Ol tak vem nohy na ramena 4.rocnik festivalu Hip-Hop kultury BATTLE KINGS 19.7.2008 Rýmařov Info na webu: www.battlekings.cz
pele, uz ses libal s klukama v klubu?)
pekny pravidlo 4P :-D
P.L.: Praha Pachne Pelovou Prdeli aka pravidlo 4P))))
dck: neni, Praha je lepsi)
Wow,omylem jsem zkusil jestli to tu ještě jede…a jede.U čtení komentů jsem strávil asi 15min…a pak,že Olomouc nedělá nic pro naši zábavu…já se bavil dobře.
aston: tak jo, ale měli bysme si pohnout se zařizováním :D
heh…vsak tam dame akorat cz/sk scenu nejakej doprovodnej program a tak…co by lidi neprijeli stanovat s kamosama :-D
ja sel dneska po meste. Olomouc je docela hezky mesto.
aston: jo dobrej nápad!:D a kdyby tam přišlo aspoň tolik lidí kolik máš prstů na jedné noze byl by to úspěch…btw byl jsem v brně na flédě na psh, www, la4, supercrooo a musím říct(napsat?) že to byla jiná show než když se v olomouci na lopě sejde 20 lidí kteří sedí v rohu a nadávaj
allstar nebude?
uz to tu umrelo totalne…kdyz neni allstars ani jam..udelame vlastni festak ne ?:-D
nevadí
ty voe :-D
autor ty kary se pak hadal s policajtama, ze tam to auto nemelo co stat protoze nemelo parkovaci listek. Cesi.
stone: ..tak vcera o pul noci se mi nikde po venku behat nechtelo:-D ..zvlast, kdyz nemam fotak))))))
dck…cos tam hodil:-D
http://img261.imageshack.us/…b2e4ofp9.jpg
Zpravodajstvi dale funguje, aneb v olomouci se stale neco deje )
Holy moly)))
aston: ja vim ze te to tady mas rad, ale nemel by si nekdy chodit treba ven nebo tak?))
hmm tak jsem si ted projizdel stary clanky a freporty…docela prdel.)))))
oh shit
Kontroluj hip-hopový portál http://onfire.cz
aston prohral….konec…mimochodem pan Daubner je legendarni lovec sprejeru))))
ehm nikdo nic nepise…mm…tak ja si odepisu sam ..erika
erb
kua tak znova ty hajzle:-D daubner
arytmie
lowa – waldemar
lowa…chapej Dj)))
cecky – kyvadlo
cecky
vejce
pojďme zahrát slovní fotbal :-D Pravidla:
hraje se na poslední 2 písmenka např.(vandAL – ALobal) diakritikaty vole klasika ))) undrground ? po roce 2000 hiphop ztratil smysl ))))))) no tak nazdar )))
Stone:V poho..já poslouchám převážně starší věci..některý nový věci jsou pro mě taky dobrý ale je toho prostě míň..(nemám rád když je třeba v tracku moc synťáků)a pak cz/sk scénu..Vy máte na věc svůj názor Já svůj a 20×xx svůj..na party si hrajem převážně starší pecky a kdo si je má chuť poslechnout ať v míru přijde..Peace
RadioAktiv.cz: no v tom pripade se omlouvam za falesne narceni, jinak ovsem plati to co sem napsal, at uz je dotycnej kdokoliv….
jo, boj napric styly, s tim souhlasim, ale to se nas (dck & stone) fakt netyka. To se tyka tech ostatnich )
Zdar tak jsem mrkl na vas web a nestacim se divit vasi diskuzi je tady celkem prdel:) takže vas zklamu ja nejsem 20×xx..škoda že jste ztratili hnací motor dělat něco pro olomoucké fanoušky hiphopu..(OL je sice dira a žijou tady lamy ale lepši to už nebude).. dck: muzu tě soudit jen podle produkce a krutosti beatů..respekt..(zabijí 75% dětí co poslouchaj HH v cr).. stone: maly človece z velkým srdcem klidně stebou zase někdy pokecám třeba tak jak na hiphopkempu v roce 2006 u stánku titty twistru naštěsti sis mě nefotil..Hip Hop není to co by nás mělo rozdělovat ale to co by nás mělo spojovat!! p.s. no jo kdyz dneska kazdej chce boj a east coust vs. west coust new school vs. old school bla vs. blabla ze by nova moda?ani ne..prazdnota..já to mám na háku..Peace
bozee piste furt ty vase hovna:-D…love discussion..
este aby dck chcipl…:-D
tak to vypni!!!
to ffff: a co bys chtěl za obsah? vždyť se tady nic neděje..o čem bys chtěl psát? to by mě zajímalo…. Chcípl pes, chcípl web…
ty lidi sou strasny zmrdi
ty si děláš legraci???tady je nějakej obsah????z ledna možná
super, hodnoceni webu se odviji od diskuze s idiotem, nikoliv dle obsahu, me uz nemuze prekvapit nic, chachaa)
No hošani, já jsem sem zabloudil asi po roce, a je mi fakt lito, že jsem ten server stihl běžící a já vůl ještě věnoval čas títo diskusi. Protože tenhle konec nemá úroveň, a něco mi říká, že tak nejspíš vypadal i život olomoucity.
Game ma na svym poslednim tejpu v jednom treku Nellyho a KRS One. Znalce hiphopu, reknes mi, co se to kurva deje? Ze by Astar Seran a vesmirni lide?
nehehehehe!!!!!!!!!!!!
ty zasranej zlodeji
nevim no asi si smazu vsechny alba co mam, co jsou vydany po roce 2000.. :-D
zock on zock on
dck…souhlasim no….fakt jste looseri az hruza :-D
heh konečně zajímavá beseda!!!
dck: presne, je mi z nas dvou na nic.)
Stoune, serem na to, sme uplny loseri. Jsme komercni, hahaha)
btw: hiphopovej znalec mi tedka tvrdi, ze se samplovat zacalo az po roce 2000. A ja myslel, ze na samplovani jsou hiphop beats postaveny od pradavna. Cive ja sem ale hlupak, chybi mi asi vzdelani nebo co.
Heej ty maradono, tak me pouc!
zamyslel jsem se nad sebou, jdu vyhodit vsechnu nasbiranou muziku do hajzlu, ani ty raritni fugees z pocatku 90s nema cenu schovavat, je to prece brak. I to Jeruovo El Presidente co sem za tezky love vybral ze second handu z nemecka nema smysl mit ve sbirce, dyt to ani neni hiphop, ze jo, ty znalce. Otevrels mi oci, diky.
20×xx: a ne ze by mel djing co docineni s produkci, ale kdyz uz si na to narazil…deckla za SHITY hrani na HHK kde ty se mrdas v ubahnenym stanovym mestecku, dostava docela slusnou vatu, ty za sve pousteni cd´s stylem play-stop, dostanes maximalne props od svym kamaradu (jestli vubec)…..))) Ty se mas, urcite to jednou nekam dotahnes.
20×xx: ty si k placi))) nejsi na takto neinteligentni prispevky uz trochu starej, oldschoolere?))) Preju vam prijemne tepleni se ve stylu 90´s. Muzete se tam bratrickovat a placat se po ramenach, jaci ste spasitele hip hopu, ja vas mam v pazi, pane komplex z menecennosti!))))
Pro Blbečky: MP3, kdyby nebyly vůbec mi to nevadí, protože sháním 15let originály, ale vy byste se k hudbě ani nedostali. Na party chodí známí, kteří se znají plno let a hrajeme věci max do roku 2000, protože pak to ztratilo úroveň a smysl. Jen se vykrádají samply. Nikdy jsme nedělali konkurenci, protože tu žádná nebyla a Střelda ten ty DECKL & Stone seance sponzoroval. Proč hrává BIG Deckl na HHK v podvečer???…aby ho raději nikdo neslyšel – SHITY, které pouští. Lepší hrát pro menší počet lidí, kteří mají rádi classic než pro několik set lidí, kteří neznají vůbec nic a zaslechli jen styl hip hop!! FUCK YOU, teplouši poblbaní, dávejte si R´N´B!!!
stone: true dck: uz abych tam byl)))
20×xx: btw. Deckl dela beaty svetove urovne, jedinej muj fotoreport ma trojnasobnou sledovanost, nez tvoje stranky vubec… Kdo si???
20×xx: Aleeee, tak pan je velky promoter. A kde si byl poslednich 5 let? Proc sme meli jedinyho konkurenta v poradani akci, a tim byl titty twister, se kterym sme de facto na kazdym mejdanu spolupracovali, at uz min nebo vic? Tys mel na sve prvni akci 350 lidi?! Panecku! My jich meli 900. Predpokladam, ze si tam byl taky. Opravdu se musim smat tomu, jak alibisticky si tady honis triko na tom, ze si v olomouci delal prvni akce. Ono to tak byva, ze je nekdo prvni. Ja se v lete 94 tesil do druhe tridy zakladni skoly, mas pocit ze sem mel pomysleni na nejakej hip hopovej mejdan? Ty kokot! Damy a panove, samozvany praotec olomoucke sceny! Kolik ze ti je? 30? Tak nejak? Delas „underground old school hip hop party“ v klubu pro 200?)))) Proc vzdycky, kdyz sem na mejdanu v cizim meste, si musim rikat: Do prdele, kde se v Olomouci schovavaji tihle dospely, opravdovy fanousci rapu, ti, co delaji takhle skvely mejdany jako ten, na kterym prave jsem a je jim jedno, ze ten mejdan delaji pro lidi o 15 let mladsi nez sou oni sami, protoze z nich chteji vychovat fanousky? Proc, kdyz zahlidnu plakat na vas mejdan, (coz se cloveku stane jenom v pripade, ze je poradkumilovny a odhazuje odpadky do kose) tak je mi trapne? Olomouc smrdi a smrdi diky lidem jako ste vy. Ste zahledeni sami do sebe, do svyho old schoolu a tim pro vas scena konci! Shame on you!
Vypadni ty starej zaostalej kryple. Stahujes empetrojky, rap te samozrejme vubec nezajima, protoze o nem vis picu (mimo svy stary stahnuty empetrojky) a potrebujes si tady honit komplex jako mala holka. Posloucham nahravky tribe called quest z 91, srovnavam a zabijim se nad tim, ze q-tip repuje stejne jak pred 17ti lety a pak si prectu prispevek takovyho pablba jako ses ty a tvy kamosi, kteri daj na plakat o akci s nazvem GHETTO ATTACK REAL HIPHOP UNDERGROUND vedle kool herca a premiera cubku z reklamy na adidas kolekce missy elliott. Tim kool hercem si nejsem jistej, mozna to byl grandmaster flash, ale ja u ty popelnice v neredine dlouho stat nevydrzel.
Du si dat nejakej mixtape od mecca audio nebo me trefi slak.
no ty voe…
stone: Za hranicema Olomouce to známe! Určitě jsme v Praglu a na festech viděli mnohem více kapel. A řeči blabla rybí kapely atd. REAL WORLDA.. v Ol. začali český kapely až poté, co jsme udělali v roce 2000 akci v U-klubu, kde bylo 350 lidí, první breakdance. Teprve začínala Barumba a chtěli, abychom tam něco dělali a to samé i v S-klubu. Nemá cenu se o tom bavit, vy jste začali na Eminemovi a to vypovídá za vše. Stará škola bude vždy, ale vy se spokojíte s jakýmkoli hudebním stylem a takoví nás ani trochu nezajímají! Už sem nikdo nevleze, tak to zabalte.
děláte mejdany s rybíma kapelama už 14 let…ostuda…kluci okolo olomoucity.com udělali za výrazně kratší dobu víc, než vy za 14 let….Být váma, tak mlčím…
20×xx: (predpokladam ze RadioAktiv, Kritik, nebo nekdo podobnej): jeste jsem si tady od tebe neprecetl nic co by nesmrdelo jakymsi prapodivnim komplexem. placu nad tvym postojem a pousmivam se tve neznalosti faktu. nevis o me a decklovi nic, ja nevim nic o tobe a uprime, nezajimam se. zaverem bych te rad zasvetil do reality: uz neni rok 94 a svet existuje i za hranicema olomouce. ja to tam znam, co ty? mej se krasne, jaro zacalo. :)
Deckle a spol., už to trápení zabalte. Stejně víte o rapu hooooooooo**o, nejsou to hadérky apod.. Každej ví, kdo to tu v Olomouci rozjel! A.K. & GANG´YA SUCKER (GHETTO ATTACK a to už v létě 1994)!!! To jsou praví pionýři a mají to v srdci. Vy tyto lidi ani neznáte a hrajete si na borce. Tolik let s nějakou pauzou dělají již akce a nikdy neskončí, protože HIP HOP to je víra a ta je jen pro VYVOLENÝ!!! Na to nemáte a s tím, co jste hrávali na akcích, je dobře, že jste skončili. Díky, z***ů jako jste vy je u nás hodně. Pravých raperů a hiphoperů mnohem méně, ale i dnes mají někteří zájem dozvědět se o kapelách, které ovlivnily tuto kulturu. Sbohem a táhněte třeba do Mongolska!!!
beztak žádnej neznáš a jenom děláš
pg: co bude s tema prachama?
tak co bude s tim odkazem???
jeeeees srrrrrr
ffff: vypadni ty zmrde)
p.l: zalez do Diry (you know what im sayin)))
pg: zaplat
musim si uzit ten posledni flame))))
dck: hoď sem reklamu a neser
jářku,budte mi to tu chybět
damn, co to tu je kurva, deckle, ty ouchylo)
a jak to ma vedet?
deckle ty se vyjadřuješ jak moje babička, kdy to tu lehne a chci konkretní odpověd a ne to nezáleží na mě!!!!!vole se potom divíš když ani neumíš odpovědět kokot
tady zadna zasrana reklama nebude dokavad to tu nelehne popelem
nemáte někdo nějakej odkaz na lokální brněnskou hip hop stránku? když tady už to končí…budu se muset orientovat na jih…včetně akcí…
na me to nezalezi)
tak kdy to vypneš?
nehled darovanymu do huby
tak to nechcu
parte
a co mi pošleš ty?
heh lol….
posli mega jinak neverim
a taky třeba kecám a teď si pěkně užívám na Bahamách
pg: a mas to, supaku
dck: pozdě…včera jsem byl v new yorku a nějak mě chytla burza, tak jsem všecko vložil do mexických kozích sýrů s jahodovou příchutí a o všechno jsem během vteřiny přišel… nechce mi někdo přispět na letenku domů? poslední dolar jsem právě utratil v internet cafe
ouvej, ze ja sem lezl:-D
pg: zaplat, nebo te napraskam aston: tebe se to tyka taky
kurva sekl jsem se :D měl tam byt frantisek.prochazka (at) G4S.com…už jsem zmatenej z toho ukrývání před ruskou mafií
http://www.tyden.cz/…dez-stoleti/
tady rozseknete všechno čemu kolem mě nerozumíte…
dck…hehe si tu zrid misto olcity forum a mas to…treba se aj najde nekdo, kdo ti zaplati ten hosting a domenu :-D
vy ksindli, vy se v tom nak vyznate.. zasvette me)
frantisek prochazka snad nee? franta mrazek je pod drnem uz dyl… a nedelal u G4S… nebo me neco unika?))
tak to mas bejt udajne mrtvej parchante
tak ho napiš tady…nevim proč ale můj mejl „frantisek.mrazek@G4S.com“ mi blokli policajti a změnili mi heslo, takže se tam nedostanu…
posli mi mail, poslu ti cislo uctu kam kes muzes slozit)
posli mi mail, poslu ti cislo uctu kam kes muzes slozit)
mám jenom keš
secko, dej sem screenshot uctu
tak jo, kolik chceš?
Ne asi… uz bylo nacase to tu zrusit :D I f reklame na praci prasek to je zivejsi nez tady :D
rado se stalo, zaplat)
dik
na ty ti taky seru)
já větší
na to seru, mam dluhy
dck: asi se budeš muset spokojit pouze s mým obdivem
to te v zadnym pripade neomlouva, sol kes
dck: já jsem strašnej šulin a hajzl, taže si svoje love pěkně nechám
ppg: hlavne posli love
jsem puboš a chci být IN abych měl web kterej mi nikdo nezruší, takže končím s hip hopem a ode dneška mám místo pravýho oka „E“, místo nosu „M“, a místo toho posledního oka „O“…a odbarvený vlasy na černo už mám (čti slovensky)… melu sračky… rip
jakub (at) blinddeaf.cz > sem mi posilejte zadosti o prispevek, poslu vam cislo uctu a muzete mi posilat dobrovolnou odmenu za celozivotni zbytecnej prinos tyhle dire.
stone….a dyt ja ani nic nerikam, jen se smeju tem komentum .))) ..hehe ale jak jsme si tu pekne pokecali..
Ja nevim jak vy ale ja olomouc miluju. Ale jak tak koukam, asi je to proto, ze nemam misto pravyho oka „R“, misto nosu „A“ a misto levyho oka „P“.. a zlatu retiazku este nemam:) Kua ten rap je tak tvrdej.. on se do huby fakt moc brat neda :pubertalnismajlik:
aston: prestan byt senzacechtivej, proste to tady konci, akorat mate par dni k dobru))) zadnej comeback se konat nebude
hmmm :-D
Už to zavři,tohle město si nezaslouží ani hovno natož pak vlastní web…vetšina lidí tady jenom mele a mele a skutek utek…pápá
R.I.P olmik no někde se třeba uvidime na párty:) www.myspace.com/endeee
maro: nehrozi. Mejdany tu budou stat dycky za hovno a kdo tvrdi opak nosi rozkrok u kolen)
Tak máme 13. a pořád sme tady…:) Ne ze bych sem chodil moc často, ale těší mě to… Takže díky a doufám, že ještě nějakou dobu vydržíte… chce to více lídí na akce a zas to bude dobrý… jako za starech časů.. joo, stary casy, kralovna krasy…:) Dík a čau
musim sem taky neco napsat…radioaktiv)))))))))))) neeeeee
nelze jinak. Za chvili to tu chcipne, tak sem si to musel uzit)
ty vole ses tak rozjel jo ))
ou zuriva debata :-D…zitra nastane den D :-D
PRESTANTE SI VY ZEBRACI KONECNE BRAT RAP DO HUBY
kritik: on uz sam nazev akce obsahujici „underground“ je velice pochybny. shame on you!
Rap v Olomouci však neumírá, jelikož jeho éra bude pokračovat velmi ale opravdu velmi pochybným způsobem….
RAP & HIP HOP UNDERGROUND MUSIC datum: 15. 3. 2008 město: Olomouc klub: 15 MINUT DJs: A.K. (1/2 GHETTO ATTACK)(Ol.) RadioAktiv (HIP HOP CZ)(Ol.) cena: 40,–Kč odkaz: http://www.15minut.net nebo www.RadioAktiv.cz pozn.: 21:00 Live Rap 21:45 Beatbox – FODY (Ol.) text: START: 19:00 – 02.30hod.
HipHop don´t stop…dck: vítej v Olomoucké realitě 90tých let…
a pubertalni smajliky a vykriky do tmy jsou vysadou intelektualni elity. Bravo.
Jsem idiot, ze jsem se tady na to nevysral driv. Tady fakt az na vyjimky zijou strasny lopaty.
tak třeba udělá někdo jinej stránky o olomouckem neděni..
no okej :D
yr: ano, ne)
ne)
nee jako ja sem to asi spatne napsal… myslel sem to tak ze navstevnost je porad stejna, jenom se tady nic moc nedělo tak to vypadalo ze sem moc lidi nechodi… nebo ne?:)
haháááááá neasi, máme tě :D
stone….to mas jak showbyznys..kdyz upada sledovanost udela se afera a hned se neco deje :-D
yr: toplist mluvi jasne
nerekl bych ze se zveda sledovanost… spis se tady nic moc nedělo takze nikdo nic nepsal atd:)
třeba si to mladý pán ještě rozmyslí :D
hehe…je docela zabavne pozorovat jak se zveda sledovanost umerne s ubyvajicim casem do vypnuti webu.)
no,kdyz vidim,co a jak nekteri z vas pisou,tak to zruste radeji hned..nac cekat :D
no je to skoda ze koncite ale stejne bylo na cese to zruset jelikoz tento vveb je nejvic zaostali ikdyz se nedivim jelikoz tady neni o cem s kym a kde.a dik za plno roku provozovani!!!elo
tak nic, soráč, jsem to četla až teď, už na ně koukám, ale stejně naše společná tam není…
já sem teda moc nechodím, to se přiznám, ale než to zapíchnete, tak aspoň ať stoun ještě nahodí ty fotky z flédy.
Konec hip hopu v olomouci…ale ten uz tu nastal driv….
aston: mam to od vladimira takze asi fakt)
stone…fakt?
zrušen?? jakto ?:((
v pondeli kontroluj fotky z brnenskeho koncertu vladimira na www.hip-hop.cz
!!!KONCERT VLADIMIRA 518 21.3. V OLOMOUCI BYL ZRUŠEN!!!
proč ne? zadna podpora od olomoucaku a divim se ze dck jejich chovani tak dlouho vydrzel…
hmm…ja lupen urcite nemam…jebat :-D
rip..
no tak to bude urcite lopa:D
tady se to kazdopadne uz nedozvite )
tipla bych Envlp ,v jakymsi rozhovoru rek ze pro tu show jsou podminky jen v malo klubech cr
Vladimir by mohl byt kvalitni, nevite nekdo kde to ma byt??
heeeeeeeeeej a co vladimir,zustante tady vsichni !:D
ja, uz mam lupen
Bylo to fajn….jede nekdo na wayna?
hm hm…byt tu stary olcity chat, tak je tu narvano jako tedy :-D
holt tve rozhodnuti fakt vypovida o tom co se tu (ne) deje…. kazdopadne maly velky pane zdvizeny palec a respekt
hod to na pipni:) jinak obdiv za vytrvalost
skoda
ne že by mě to překvapilo, spíš obdivuju vaší vytrvalost…Stejně velký dík za všechno, co jste za tu dobu udělali. Všichni víme, že málo toho rozhodně nebylo..
hanka: protoze v ten den vyprsi hosting
smutny(( konci jedna vyznamna kapitola..aspon pro me..
kurva stone,pro co budes fotit??chci jezdit s tebou zdarma na mejdany!!!))
no to nééé tohle:( a proc zrovna 12.3.?
a já sem pravidelně chodim už dýl, ale žádný články pro všechny, jen pro lokální lidi od vás :(
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Kontroluj to již brzy: StyleHunter.cz — móda, fashion, design, styl.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn