Na následujících fotkách jsou osoby podobné redakci tohoto webu zcela smyšlené, tedy neexistují a ve skutečnosti ani na akci nebyly. Redakce se distancuje od všech nařčení a pomluv souvisejících s údajně skandálním chováním a delikty proběhnuvšími v datu uvedeném v titulku. Nikdo z nás si nepamatuje, že by na obdobné akci byl, ani co tam dělal, tudíž neexistuje prokazatelný důkaz o čemkoliv, co by redakci mohlo pošpinit.
Na akci nevystoupili ani Indy & Wich, ani DJs DTonate a Beck. Ze všech dostupných snímků uveřejňujeme pouze ty, které jsou stravitelné pro širokou veřejnost. Autorem těchto hanebných fotomontáží je Stone.
my jsme nejlepší rapeři
Řepohlava: no to bych opravdu padl udivem na hubu kdybych zahlidl karavan I&W nekde v praze :) aspirujes na nejhloupejsi prispevek roku!
Hele indy a wich videl jsem jejich karavan v řepych fatk přisaham nevite o tom něco indy a wich co jste tam napři dělaly nebo jste ho někomu prodali?
anonyme, bez si na urad pro socialni davky a pak do indiesu pro original
jo sou nejlepši!!!!!!!!! hej kdo by mi poslal jejich cd moje ICQ 471490728
máš maly pero a jeste s nim chodis sem ))
prosim mrknete semka. http://nejdelsi-penis.profitux.cz/…gg-5848.html
ehh: nothin scandalous
dck no tak zkus třeba stránku CHECKUJ.com http://www.checkuj.com Tam je hromada fotek z tohoto mejdanu
dck: jj…at zijou kamaradi….:) kuju….:D
ouu…co jsem všechno pill….
poustim ho vic )smaaaaajl egeeeeeejn )
za ruku s kelimkem ryspekt )) Jinak rawlse poustim pravidelne zacatkem mejdanu – sobe pro radost ;)
ROFL, a ta ruka vlevo dole je moje ,to je dukaz ,
pod tímto taky příspěvek můj jest…
dck:JO BYL!a chtěl abys zahrál J.rawls.a bylo to…celej mokrej .)
ale je to pravda;)
kurva, to co jsem tu napasl má byt v jiný diskuzi:D
paráda…PSH, Indy, teďko H16…jsem zvědavej jestli to takto pujde dál=) jestli jo tak mi asi dojdou všechny prachy co jsem za tu dobu ticha našetřil=)
jé dekle chci s tebou taky nakó cool foto!))
dck: hehe, jasne, takhle jsem te jeste snad nevidel stydet se za nejakej mejdan )
phase: ja jsem tam nebyl, asi sis me s nekym splet) btw tys tam byl taky?)
parádní akce, další fotoreport bych taky uvítal. ps:dck:Za to politý tričko,durch politý.u tebe mám kofolu… džjé?
beck: paklize zena dovoli.. ))
uz nikdy nepiju jima beama,nedela mi dobre.. dck: za to muzes ty ,takze pocitej s tim ze priste Ti to oplatim))))
jojo paradni party!
Kvalitní mejdan…už se móóóc těším na H16…Konečně zase trochu Olomouc ožil…Thanks…
zbunda: pro tebe vse))))
Jim Beam:D
Jezis dekuju,zhe ste tam dali jen tyhle fotky:D
nemam slov….:D
super akce
jestli mate nekdo links na dalsi fotoreporty z tohodle mejdla, piste links sem, diky
Nevhodné komentáře poškozující web, redakci nebo čtenáře budou mazány a jejich autorům bude bez upozornění ihned blokována IP adresa. Komentáře nevyžadují registraci, pouze slušnost a základní úroveň inteligence. HTML značky nejsou povoleny.
Vložením příspěvku souhlasíte s respektováním výše uvedeného.
Hip hop magazin z okoli Olomouce.
Olomoucity - hip hop magazn